Over ons

GHK Services is op 9 juni 2017 opgericht na ongeveer 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, de logistieke en maritieme sector. Vanaf 31 mei 2023 is GHK Services overgegaan van eenmanszaak naar besloten vennootschap en zal dan voortaan doorgaan als GHK Services B.V.

Het doel was en is nog steeds, om werkzaamheden te verrichten binnen een bekwame, veilige en positieve omgeving. Personen die weten wat ze doen, op een vlotte manier werken en daarnaast ook nog eens flexibel zijn.

Vanuit het netwerk is het mogelijk om voor uw bedrijf de juiste persoon of personen in te schakelen. Dit kan op projectbasis (meerdere weken/maanden), maar ook op invalbasis (per dag), slechts één persoon of een volledige ploeg.

Om te zorgen voor een vlotte start, zorgen we er voor dat de lijntjes kort zijn, er heldere communicatie en één contactpersoon is.

Het kan zijn dat er besloten wordt om op uw locatie kwaliteitsbewaking uit te voeren. De ingezette persoon of ploeg wordt dan beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten en vaardigheden. Dit heeft als doel om u als opdrachtgever tevreden te houden en er voor te zorgen dat de samenwerking in stand blijft. Hiervoor wordt u dan uiteraard tijdig op de hoogte gesteld om ervoor te zorgen dat de observator toegang heeft tot de locatie.

Waarom kiezen voor ons?

7 +
Tevreden opdrachtgevers
20 +
Specialisten
100 +
Opdrachten afgerond