Werken bij

GHK Services is altijd op zoek naar mensen die weten van aanpakken. Zowel voor de logistieke, maritieme als onderwijs sector.

Logistieke & maritieme sector

De werkzaamheden worden voornamelijk verricht in de haven van Vlissingen-Oost. Met de ploeg zijn wij verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het laden en lossen van vrachten aan boord van schepen. Hierbij zijn bijvoorbeeld heftruckchauffeurs nodig in het magazijn, op de kade en in het schip. Daarnaast kan het zijn dat de lading gezekerd moet worden. Ook dit vastzetten van ladingen kan bij deze werkzaamheden horen.

Werken in de havens is afwisselend, uitdagend, maar kan ook onberekenbaar zijn. Schepen kunnen vertraging oplopen door bijvoorbeeld het weer of laad- en los problemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de werkzaamheden overdag, ’s nachts, maar ook in de weekenden plaatsvinden. Dit vergt uiteraard enige flexibiliteit.

Onderwijs

Het onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en gedragingen. Ervoor zorgen dat je leerlingen of studenten zich gehoord voelen en succesmomenten beleven. De voldoening bij het zien van zulke leer- en succesmomenten zijn altijd mooi om mee te maken.

Het onderwijs kent daarentegen soms wel een hoge werkdruk met een behoorlijk aantal drukke momenten gedurende het leerjaar. Vooral de periode rond de herfst- en kerstvakantie zijn zulke periodes. In deze periodes zijn er vaak invalkrachten nodig binnen het onderwijs.

Contact

Heb je interesse? Reageer dan via het contactformulier. Zo kunnen we een persoonlijk gesprek inplannen en de mogelijkheden bespreken.

Contact opnemen