Projecten

Op deze pagina zijn een aantal foto's terug te vinden om u een impressie te geven van opdrachten waarbij GHK Services betrokken is (geweest).

Zoals te zien is zijn er diverse werkzaamheden verricht. Zo is te zien dat we betrokken zijn geweest bij het laden en lossen van breakbulk, metalen, gepalletiseerde goederen en bijvoorbeeld zware stukken zoals sleepboten.

De te verrichten taken waren onder andere riggers- en sjorwerkzaamheden waarbij we de ladingen zeevast zekeren. Deze taken voeren we met met aandacht uit om ervoor te zorgen dat de lading op de juiste manier gehesen wordt en tijdens de zeereis niet kan verschuiven of om kan vallen. Dit doen we om er voor te zorgen dat zowel de lading als het schip onbeschadigd de volgende havenbestemming bereikt. Dit gebeurt zoal met sjorkettingen, band en ratels alsook met het uitblokken met behulp van hout.

GHK Services heeft daarnaast veel ervaring met het werken op hoogte, het "spotten" bij SPMT's (Self-Propelled Modular Transporter) en het vervullen van supervisor taken waarbij laad- en hijsplannen zo nauwkeurig mogelijk gevolgd worden. 

Klik op de pijl om door de foto's heen te bladeren. Als u op de foto klikt, vergroot deze.